Kwaliteit tegen scherpe prijzen
Advies & verkoop aan huis
Stalenservice aan huis

Ons assortiment uitgelegd.

PVC, de nieuwe trend

Een vloer met de uitstraling van hout of steen en die door het reliëf in de toplaag ook nog eens aanvoelt als hout of steen! Dat is PVC. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling omdat ze zich makkelijk aanpassen aan de temperatuur in de ruimte. PVC vloeren zijn voorzien van een antisliplaag, makkelijk schoon te houden en vaak waterbestendig.

PVC, voor op de trap

PVC is makkelijk in het onderhoud en zeer slijtvast en daardoor uitermate geschikt voor de trap. Een traprenovatie met PVC zorgt voor weinig afval. Het PVC wordt namelijk over de bestaande trap heen geplaatst met behulp van trapprofielen. PVC is beschikbaar in vele soorten en kleuren. Wij komen graag langs met onze stalen.

Tapijt, een warm thuisgevoel

Tapijt is zacht, heeft een warme uitstraling, is comfort verhogend en geluiddempend. Daarnaast isoleert tapijt goed waardoor het energiebesparend is. Alle mogelijke uitvoeringen en kleuren zijn mogelijk. Van koele, rustgevende tot warme kleuren. Voor de kinderen is het natuurlijk heerlijk om op te spelen. Maar ook veilig! Het is heerlijk thuiskomen. Boven een harde  vloer hangt vaak wat kou. Zelfs in de winter kun je gezellig op tapijt gaan liggen.

Laminaat, kent geen tijd

U bent op zoek naar een vloer met dezelfde warme uitstraling als een houten vloer? Dan is laminaat de oplossing, het is ook nog eens beter voor je portemonnee! Met de juiste ondervloer is een laminaat vloer ook geluiddempend. Laminaat is er in veel soorten, kleuren en uitstralingen. Laminaat is tijdloos. Laat u zich eens door ons informeren over de mogelijkheden en voordelen van laminaat vloeren.

Marmoleum, goed voor binnen en buiten!

Marmoleum is gemaakt van natuurlijke materialen. Dat zie je en voel je. Het leeft. Een zeer uitgebreide collectie van kleuren. Marmoleum biedt ongekende mogelijkheden. Het is veelzijdig, duurzaam en sterk en zeer hygiënisch. Het is een zorgeloze basis voor in je huis en bestand tegen een feestje! Marmoleum is de eerste Co2 neutrale vloer ter wereld. Dus niet alleen mooi maar ook nog eens milieuvriendelijk. Mooi voor binnen en goed voor buiten.

Vinyl, de zachte vloeroptie

Vinyl vloeren worden als stuk, rol of tegels geleverd. Vinyl is duurzaam onderhoudsarm en bestand tegen vocht en vuil. Vinyl is de zachte vloeroptie omdat het wordt ondersteund door vilt of schuim. Ideaal voor mensen die kinderen hebben. Vinyl is verkrijgbaar in veel kleuren en ontwerpen, die kunnen worden gecombineerd met bijna elk soort decor.

Traploper, een echte blikvanger

Traploper oubollig? Nee, traplopers kleuren opnieuw het interieur. De vele eigentijdse dessins, of de klassieke maken een echte blikvanger van de trap. Maar het dempt ook het geluid en voorkomt uitglijden. Het leggen van een traploper is echter een precisiewerk. De stof moet strakgespannen de trap volgen. Het resultaat is vaak erg indrukwekkend en maakt van de trap een echte blikvanger!

bel: 06 51769549

Stoffeerdersbedrijf Wingens

Herik 6
5374 DC Schaijk

06 51769549

mail: marco@marcowingens.nl

© 2019 - Stoffeerdersbedrijf Wingens